22. – 25.08.2019

Agrokomplex 2019

MAS Bebrava sa zúčastnila výstaviska Agrokomplex v Nitre v dňoch 22-25.8.2019. Vo svojom stánku ponúkala na ochutnávku produkty lokálnych výrobcov a informácie o MAS a jej členoch. Okrem toho zatraktívnila stánok najmä pre mladších návštevníkov virtuálnou realitou a terčom, pričom deti pri výborných výsledkoch boli odmenené propagačnými materiálmi MAS Bebrava

Virtuálna prehliadka Múzea Partizánskej brigády Jana Žižku - Bánovce nad Bebravou

Virtuálnu prehliadku múzea si môžete pozrieť v 360° prevedení na stránke banovce.sk.

http://muzeum.banovce.sk/tour.app/Contents/Resources/app/

Mňam Fest 2019

Rok 2019 so sebou priniesol už 10. ročník podujatia Mňam fest, ktorý sa stal tradičnou súčasťou tohto obdobia v meste Bánovce nad Bebravou a ktorý bol významným aj pre MAS Bebrava. Ponúkali sme návštevníkom Mňam festu možnosť vyskúšať si virtuálnu realitu v praxi.

Novembrová výchádzka na hrad Beckov

V mesiaci november si MAS Bebrava spríjemnila víkend vychádzkou na hrad Beckov. Zachytili sme scenériu stredovekého hradu uprostred slnkom zaliatej krásnej prírody pomocou 360° kamery, aby sme si pripomenuli historické momenty a kultúrne dedičstvo v našom regióne.

Handlovská kapustnica 2019

V spolupráci s MAS Žiar sme dňa 7.12.2019 na podujatí Handlovská kapustnica zabezpečili virtuálnu realitu pre deti, mládež a dospelých  v rámci dobrých vzťahov s MAS Žiar. O virtuálny svet bol veľký záujem. Všetkým sa to veľmi páčilo. Tí, ktorí si to vyskúšali, sa mohli vrátiť do doby, kedy žili dinosaury alebo sa ocitnúť v podmorskom svete. Takže môžeme skonštatovať, že naše MAS-kové sieťovanie bolo úspešné.

https://www.masziar.sk/?id_menu=156805&limited_level=1&stop_menu=135964#me